HTML

2009.02.14. 19:39 Noresz4

Karácsonyra

megérkezett az Auhagen év vége felé kiadott újdonsága: 11 413-as cikkszámú Állomásépülete. Magyar terepasztalra ez egész jó, úgy néz ki, mint két "Sellye" (11 325) összefordítva.
 

A probléma csak a színösszeállításban van. Egyáltalán nem MÁV-os. No, de nincs semmi probléma, ezen lehet segítteni. Át kell festeni a falakat sárgára; ablakokat, ajtókat, ereszt zöldre; ablakkereteket, díszcsikot, szegélyeket fehérre. A fehérre festés kivételével ezzel meg is lennék. Jöhet majd az épület összerakása. Ez eltart sokáig, mert közben a tereprendezés is folyik az asztalon és a kapcsolópulot is tervezem, mert lassan "megmozdulhatnának" már a mozdonyok is. Persze erre még nem lesz nagy helyük. Na de ez nem is ide tartozik.
 

Ha lesz változás az épületen, folytatom a beszámolót.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://noresz4vasut.blog.hu/api/trackback/id/tr31388045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása